Beoordelingen van Mini Grill van Raymound Maastricht

Recente recensies van Mini Grill van Raymound Maastricht

5 sterren na 31 reviews

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer verrukkelijk, Raymound!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

De souvlaki schotel was netjes op tijd klaar en de smaak was voortreffelijk!

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer goede kwaliteit.

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van eten zoals altijd gewoon goed. Bezorging en service nu voor de 3e keer op rij dramatisch tot onacceptabel. Zeer onvriendelijke service, geen eerlijkheid over de status van de bestelling en absoluut geen manier van omgaan met klanten. Het is dat er 1 ster gegeven moet worden, anders was het absoluut 0 sterren geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten zijn weer overheerlijk, goed verzorgd en perfect geleverd! Dank je wel!

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur wachten maar eens een telefoontje naar de chef. Daarna duurde het nog een halfuurtje. Lang wachten dus.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker!!! Gewoon op het gewenste tijdstip bezorgd net als vorige keer, zeer vriendelijke bezorger, top!!! Groetjes van een zeer tevreden klant ??

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het menu met 3 soorten vlees!!!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topp lekker veel

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was snel en het eten was heerlijk

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was hééél vettig! Het vet lag gewoon op de bodem was niet smakelijk en jammer genoeg moeten weggooien!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer goed verzorgt en snel geleverd. Chauffeuse ook weer vriendelijk. Blijf zo doorgaan!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede portie’s en erg lekker. Levering super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker, goed vers vlees sappig en lekker gekruid, niet te zout.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed! Lekkere vegetarische gyrosschotel en heel goede tzazikisaus.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel voor bezorging moet je drie uur wachten op je eten ma,zelf gaan halen .dit moeye julie beter aan geven dat je 3 uur moet wachte op je eten als je besteldc bij julie

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 minuten gewacht. Vind ik wel lang. Het eten was niet meer warm te noemen.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.... smaakte uitstekend en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk, zoals we gewend zijn van Raymound!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip shoarma ipv shoarma

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, vers en lekker warm. sneller gebracht dan het mailtje vooraf aangeeft. Chapeau! Verheug me weer op de volgende bestelling/levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten!!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en heerlijk! De 1ste keer bevalt ons heel goed, dus voor herhaling zeker weten!

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimente! Lekker, goed warm en snel bezorgd. TOP! Kan de spareribs aanraden