Beoordelingen van Mini Grill van Raymound Maastricht

Recente recensies van Mini Grill van Raymound Maastricht

4 sterren na 25 reviews

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topp lekker veel

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was snel en het eten was heerlijk

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging echt echt slecht..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was hééél vettig! Het vet lag gewoon op de bodem was niet smakelijk en jammer genoeg moeten weggooien!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer goed verzorgt en snel geleverd. Chauffeuse ook weer vriendelijk. Blijf zo doorgaan!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede portie’s en erg lekker. Levering super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker, goed vers vlees sappig en lekker gekruid, niet te zout.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed! Lekkere vegetarische gyrosschotel en heel goede tzazikisaus.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten bijna koud was. Raar dat als je besteld via de site en je hebt de mogelijkheid om als bezorgtijden te kiezen vanaf 19:30 uur of zo spoedig mogelijk, en je kiest dan dan voor zo spoedig mogelijk dat je dan een bevestiging krijgt dat geleverd gaat worden om 19:50. Overigens klokslag 19:50 ging de bel. Smaak, hoeveelheid en prijs verdienen wel een goede beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel voor bezorging moet je drie uur wachten op je eten ma,zelf gaan halen .dit moeye julie beter aan geven dat je 3 uur moet wachte op je eten als je besteldc bij julie

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 minuten gewacht. Vind ik wel lang. Het eten was niet meer warm te noemen.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.... smaakte uitstekend en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk, zoals we gewend zijn van Raymound!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip shoarma ipv shoarma

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, vers en lekker warm. sneller gebracht dan het mailtje vooraf aangeeft. Chapeau! Verheug me weer op de volgende bestelling/levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten!!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

2 uur wachten op je eten belachelijk is dat bel ke op .zegge ze komt er nu aan bexorger vertrek nu 40 min later komt hij pas . 10min rijden is dat van mij af.eten is dan ook nog eens half koud frieten papperrig .dus enkeltje prullebak alleen cola was goed koud .ma ja da heb je wat aan 15 euro weg gegooit

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en heerlijk! De 1ste keer bevalt ons heel goed, dus voor herhaling zeker weten!

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimente! Lekker, goed warm en snel bezorgd. TOP! Kan de spareribs aanraden

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje te laat, mergues worstjes waren niet zo als dat ik ze gewend was, niet pittig en de smaak was matig. Veel vocht onder in het bakje. Frieten waren nat, grill van 3 soorten vlees, erg droog en weinig smaak. Broodje kebab was wel lekker. We zijn beter gewend van Raymond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.