Beoordelingen van Mini Grill van Raymound II Maastricht

Recente recensies van Mini Grill van Raymound II Maastricht

4 sterren na 9 reviews

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk, zoals we gewend zijn van Raymound!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip shoarma ipv shoarma

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, vers en lekker warm. sneller gebracht dan het mailtje vooraf aangeeft. Chapeau! Verheug me weer op de volgende bestelling/levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en weer heerlijk gegeten!!

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

2 uur wachten op je eten belachelijk is dat bel ke op .zegge ze komt er nu aan bexorger vertrek nu 40 min later komt hij pas . 10min rijden is dat van mij af.eten is dan ook nog eens half koud frieten papperrig .dus enkeltje prullebak alleen cola was goed koud .ma ja da heb je wat aan 15 euro weg gegooit

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en heerlijk! De 1ste keer bevalt ons heel goed, dus voor herhaling zeker weten!

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimente! Lekker, goed warm en snel bezorgd. TOP! Kan de spareribs aanraden

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje te laat, mergues worstjes waren niet zo als dat ik ze gewend was, niet pittig en de smaak was matig. Veel vocht onder in het bakje. Frieten waren nat, grill van 3 soorten vlees, erg droog en weinig smaak. Broodje kebab was wel lekker. We zijn beter gewend van Raymond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.